viernes, 2 de junio de 2017

La Reina de la Música


Com que les coses urgents atropellen les importants -diu la dita- portem sense actualitzar el bloc més d'un mes! Calia ja fer una ressenya de com va anar l'estrena de La Reina de la Música, en el ja llunyà 6 d'abril. 

Aquesta estrena comptava amb algunes novetats, com va ser la participació per primer cop de Joseba Campoy, que va gaudir d'allò més fent de parella artística de Teresa Rodríguez.  Altra novetat va estar comptar amb un autèntic set de maquillatge gràcies a les alumnes de pràctiques, Èlia Mestre i Eva Sánchez, que s'ho van currer moltíssim. Per últim cal destacar la feina d'Isabel Cegarra i Marcela González  com caixeres de luxe. 

L'estrena va estar, com sempre, brillant, gràcies a l'esforç conjunt de tots, havent algunes escenes que van fer gaudir molt al públic, com la irrupció fulgurant de Montse Pérez ballant claqué... amb autèntiques sabates de claqué!!

Tot plegat, vam passar una estona divertida, vibrant i plena d'emocions que no hauria estat possible sense el suport (i la paciència) del personal del Centre Cívic El Parc-Sandaru

Manuela, com la Reina Simfonia, acompanyada de la seva ajudant, Lluïsa

Un moment de l'assaig general

Josep Freixa caracteritzat de Mozart

Isabel i Marcela, impresionants caixeres

Herminio Lozano, un actor com els d'abans

Èlia i Eva, carregant l'atrezzo cap a la Sala Sandaru

Ferran i Sergio, interpretant a uns múscis de rock

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.